Se incarca... te rugam sa astepti...

Newsletter


Termeni si Conditii

 

 

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre magazinul virtual www.pisica-neagra.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.

VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

1. Preambul

Cumparator - persoana, firma sau  alta entitate juridica ce plaseaza o Comanda.
Vanzator – www.pisica-neagra.ro

Comanda - un document electronic aparut ca forma de comunicare intre www.pisica-neagra.ro si Cumparator, prin care www.pisica-neagra.ro este de acord sa livreze produsele comandate si Cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Produse- bunuri care urmeaza a fi furnizate de catre www.pisica-neagra.ro cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator

2. Informatii despre produs

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.pisica-neagra.ro sunt produse noi si in momentul livrarii. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil. Din acest motiv www.pisica-neagra.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului sau din motive independente de www.pisica-neagra.ro.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.
 

www.pisica-neagra.ro nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de accord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia www.pisica-neagra.ro de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

 

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora.

3. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

4. Comanda

Daca www.pisica-neagra.ro confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.  Acceptarea comenzii de catre www.pisica-neagra.ro se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea www.pisica-neagra.ro catre Cumparator, conform careia comanda a fost verificata si urmeaza sa intre in procesul de livrare,  fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului.  www.pisica-neagra.ro nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre www.pisica-neagra.ro. Confirmarea se face electronic (e-mail) dupa pregatirea comenzii.

5. Modalitati de plata

Plata se face la livare numerar.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

6. Livrarea

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, intre orele 9.00-17.00, in maxim 5 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata la plasarea comenzii.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 350 RON transportul este GRATUIT.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de www.pisica-neagra.ro.

In cazul in care clientul solicita ulterior in scris pe email la adresa office@pisica-neagra.ro, modificari asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 5 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii pe comanda initiala. De asemenea, ne rezervam dreptul  de a anula comenzile asupra carora se solicita mai mult de 2 modificari din momentul plasarii.

Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata iar acest contract reziliat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de trei luni.

In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, in intervalul orar mentionat, curierul va reveni inca o data dupa contactarea cumparatorului. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si prezentul contract va fi considerat anulat.

 

7. Retur

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte), folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Cumparatorul este obligat sa notifice www.pisica-neagra.ro intentia de a returna in 10 zile calendaristice de la data primirii produselor prin inregistrarea unui  cerere de retur in contul de client. Formularele completate dupa expirarea acestui termen nu vor fi luate in consierare. Odata cu inregistrarea cererii de retur in contul de client, va fi emisa o eticheta speciala care trebuie atasata coletului de retur.

Dupa inregistrarea cererii de retur cumparatorul are la dispozitie maxim 10 zile calendaristice pentru expedierea, termenul incluzand si timpul de tranzit catre www.pisica-neagra.ro. Coletele ce depasesc acest termen vor fi refuzate.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa etc. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele), www.pisica-neagra.ro va considera returul ne-valid si va fi indreptatita sa refuze restituirea pretului.
 

8. Reclamatii

www.pisica-neagra.ro raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute.

Reclamatiile vor fi efectuate conform specificatiilor de mai jos, in caz contrar nefiind luate in considerare:

-reclamatiile se transmit in scris la adresa office@pisica-neagra.ro.

-reclamaţii se transmit în maxim 48 ore de la data receptionarii comenzii de catre cumparator

-reclamaţia va fi însoţită de date concrete legate de numărul comenzii, numărul facturii, numărul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamaţiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamaţie, pretenţiile clientului.

-la solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier. In cazul in care produsele sunt returnate catre www.pisica-neagra.ro neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca www.pisica-neagra.ro sa solutioneze cererea de acordare a garantiei.

www.pisica-neagra.ro va raspunde reclamatiei în termen de max. 5 zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, www.pisica-neagra.ro poate sa decida:

*remedierea mărfii reclamate pe cheltuiala sa;

*plata contravalorii marfurilor

*respingerea reclamatiei;

Nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca marfa a fost modificata sau s-a intervenit in orice fel asupra ei. Prezenta enumerare nu este limitativa.

Clientul nu este indreptatit sa solicite daune de interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la www.pisica-neagra.ro daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.

 9. Promotii si concursuri

Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau pe paginile oficiale din reteaua de socializare Facebook.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

In perioada unei campanii de reducere, discounturile nu se acumuleaza, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare mare.

Comenzile care contin vouchere de discount sau valorice nu pot fi cumulate cu alte comenzi!

www.pisica-neagra.ro poate anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.

10.Confidentialitatea datelor si comunicari comerciale


Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

11. Securitatea datelor si comunicarile comerciale

Datele personale colectate vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. numai cu acordul prealabil al utilizatorului site-ului.
Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

www.pisica-neagra.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia. Comunicarile realizate de catre www.pisica-neagra.ro prin mijloace electronice de comunicare la distanta (i.e. e-mail) contin datele de identificare complete si conforme ale expeditorului sau legaturi catre acestea, la data transmiterii continutului.

12. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.pisica-neagra.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.pisica-neagra.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

13. Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

13. Forta majora

www.pisica-neagra.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de www.pisica-neagra.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

14.Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si www.pisica-neagra.ro va fi rezolvata prin cale amiabila.

15.Dispozitii finale

www.pisica-neagra.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.pisica-neagra.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.