Se incarca... te rugam sa astepti...

Newsletter


Termeni si Conditii

 

 

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre magazinul virtual www.pisica-neagra.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.

VA RUGAM SA CITITI CU MARE ATENTIE.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam NU FOLOSITI ACEST SITE.

1. Preambul

Cumparator - persoana, firma sau  alta entitate juridica ce plaseaza o Comanda.
Vanzator – www.pisica-neagra.ro

Comanda - un document electronic aparut ca forma de comunicare intre www.pisica-neagra.ro si Cumparator, prin care www.pisica-neagra.ro este de acord sa livreze produsele comandate si Cumparatorul este de acord sa achite contravaloarea acestora.

Produse- bunuri care urmeaza a fi furnizate de catre www.pisica-neagra.ro cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator

2. Informatii despre produs

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.pisica-neagra.ro sunt produse noi si in momentul livrarii. Produsele sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului contract si in limita stocului disponibil. Din acest motiv www.pisica-neagra.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul magazinului sau din motive independente de www.pisica-neagra.ro.

Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site in momentul plasarii comenzii. Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare.
 

www.pisica-neagra.ro nu ofera nici o garantie, in afara de cele prevazute de legislatia aplicabila, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Cumparatorul este de accord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia www.pisica-neagra.ro de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat in cuprinsul acestui document.

 

Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs si cea a produsului sau decalajele in ceea ce priveste masura/dimensiunea produselor, datorita particularitatilor acestora.

3. Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

4. Comanda

Daca www.pisica-neagra.ro confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.  Acceptarea comenzii de catre www.pisica-neagra.ro se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea www.pisica-neagra.ro catre Cumparator, conform careia comanda a fost verificata si urmeaza sa intre in procesul de livrare,  fara a necesita o confirmare de primire din partea cumparatorului.  www.pisica-neagra.ro nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata, adica pentru care nu a fost trimis email de confirmare, ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre www.pisica-neagra.ro. Confirmarea se face electronic (e-mail) dupa pregatirea comenzii.

5. Modalitati de plata

Plata se face la livare numerar.

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

6. Livrarea

Livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei, intre orele 9.00-17.00, in maxim 5 zile lucratoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata la plasarea comenzii.

Pentru comenzi cu valoare mai mare de 350 RON transportul este GRATUIT.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura fata de www.pisica-neagra.ro.

In cazul in care clientul solicita ulterior in scris pe email la adresa office@pisica-neagra.ro, modificari asupra comenzii, termenul de livrare va fi de 5 zile lucratoare de la momentul ultimei interventii pe comanda initiala. De asemenea, ne rezervam dreptul  de a anula comenzile asupra carora se solicita mai mult de 2 modificari din momentul plasarii.

Dupa doua incercari de livrare nereusite, efectuate de catre firmele de curierat partenere, comanda dvs. va fi considerata anulata iar acest contract reziliat.

Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de trei luni.

In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata la plasarea comenzii, in intervalul orar mentionat, curierul va reveni inca o data dupa contactarea cumparatorului. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si prezentul contract va fi considerat anulat.

 

7. Retur

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte), folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Cumparatorul este obligat sa notifice www.pisica-neagra.ro intentia de a returna in 10 zile calendaristice de la data primirii produselor prin inregistrarea unui  cerere de retur in contul de client. Formularele completate dupa expirarea acestui termen nu vor fi luate in consierare. Odata cu inregistrarea cererii de retur in contul de client, va fi emisa o eticheta speciala care trebuie atasata coletului de retur.

Dupa inregistrarea cererii de retur cumparatorul are la dispozitie maxim 10 zile calendaristice pentru expedierea, termenul incluzand si timpul de tranzit catre www.pisica-neagra.ro. Coletele ce depasesc acest termen vor fi refuzate.

Ne rezervam dreptul de a nu accepta pentru returnare produsele care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa etc. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

In cazul returnarii unui produs care nu se afla in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele), www.pisica-neagra.ro va considera returul ne-valid si va fi indreptatita sa refuze restituirea pretului.
 

8. Reclamatii

www.pisica-neagra.ro raspunde in perioada de garantie pentru calitatea produselor vandute.

Reclamatiile vor fi efectuate conform specificatiilor de mai jos, in caz contrar nefiind luate in considerare:

-reclamatiile se transmit in scris la adresa office@pisica-neagra.ro.

-reclamaţii se transmit în maxim 48 ore de la data receptionarii comenzii de catre cumparator

-reclamaţia va fi însoţită de date concrete legate de numărul comenzii, numărul facturii, numărul coletelor, modalitatea de transport, motivul reclamaţiei, cauzele presupuse a fi condus la reclamaţie, pretenţiile clientului.

-la solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si chitanta de la curier. In cazul in care produsele sunt returnate catre www.pisica-neagra.ro neinsotite de aceste documente, produsele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca www.pisica-neagra.ro sa solutioneze cererea de acordare a garantiei.

www.pisica-neagra.ro va raspunde reclamatiei în termen de max. 5 zile lucratoare de la primirea acesteia. In vederea solutionarii reclamatiei, www.pisica-neagra.ro poate sa decida:

*remedierea mărfii reclamate pe cheltuiala sa;

*plata contravalorii marfurilor

*respingerea reclamatiei;

Nicio reclamatie nu va fi luata in calcul daca marfa a fost modificata sau s-a intervenit in orice fel asupra ei. Prezenta enumerare nu este limitativa.

Clientul nu este indreptatit sa solicite daune de interese cu privire la calitatea sau cantitatea marfurilor achizitionate de la www.pisica-neagra.ro daca nu a respectat procedura de reclamatie sus-mentionata.

 9. Promotii si concursuri

Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau pe paginile oficiale din reteaua de socializare Facebook.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

In perioada unei campanii de reducere, discounturile nu se acumuleaza, se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare mare.

Comenzile care contin vouchere de discount sau valorice nu pot fi cumulate cu alte comenzi!

www.pisica-neagra.ro poate anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila.

10.Confidentialitatea datelor si comunicari comerciale


Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).

11. Securitatea datelor si comunicarile comerciale

Principiile prelucrării datelor cu caracter personal

Compania "S.C. BLACK CAT STUDIO S.R.L, Oituz nr 18, ap 5, Bragadiru, Ilfov, CUI: RO31749512, J23/1704/2013, operatorul magazinului on-line www.pisica-neagra.ro, declară că toate datele personale (mai departe, „date") sunt considerate strict confidențiale şi sunt tratate în conformitate cu legile în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor dumneavoastră personale este o prioritate pentru noi. În consecință, acordăm cea mai mare atenție datelor personale și protecției acestora. În cadrul acestor Principii ale prelucrării datelor cu caracter personal („Principii"), dorim să vă informăm ce date personale colectăm despre dumneavoastră și cum le folosim în continuare.

 

1.   Datele cu caracter personal și prelucrarea acestora

1.1.  Categorii de date cu caracter personal

Colectăm informații diverse, în funcție de ce servicii din oferta noastră alegeți să utilizați.

În cazul în care cumpărați de la noi, colectăm:

 • Numele și datele de contact. Numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, adresa de facturare, numărul de telefon și detaliile bancare privind facturarea
 • Datele demografice. Informațiile privind sexul, data nașterii, țara și limba preferată.
 • Datele care apar pe durata existenței contractului – produsele achiziționate, segmentul clientului, volumul serviciilor prestate

Dacă vă abonați la mesajele noastre de marketing, colectăm:

 • Numele și datele de contact - adresa de e-mail și prenumele.
 • Date demografice - țara, informații privind sexul.

 

1.2.  Scopul prelucrării datelor cu caracter personal:

 • Furnizarea de servicii şi îmbunătățirea acestora. Pentru a putea presta și îmbunătăți serviciile oferite spre satisfacția dvs., procesăm datele dvs. personale. Mai exact, acestea includ:
  • Procesarea comenzilor de produse sau servicii, comandate fie prin pagina noastră Web, fie prin aplicația mobilă, fie prin linia telefonică pentru clienți. Aici, motivul juridic este că datele sunt indispensabile pentru executarea contractului de cumpărare, iar unele informații sunt indispensabile pentru îndeplinirea obligațiilor legale (de exemplu, documentele contabile).
  • Notificarea privind disponibilitatea produselor. În cazul în care solicitați monitorizarea disponibilității unui articol, procesăm datele dvs. personale pe baza acordului dvs.
  • Serviciul de asistență clienți. Pentru a oferi servicii clienților şi a elimina eventualele probleme în executarea contractului de vânzare, procesăm datele personale în baza necesității respectării acestor contracte.
  • Comunicarea. Utilizăm datele colectate în scopul comunicării cu dvs. într-un mod personalizat. De exemplu, vă putem contacta prin telefon, prin e-mail sau prin alte mijloace, pentru a vă reaminti că aveți produse în coșul de cumpărături on-line, pentru a vă ajuta să finalizați comanda, pentru a vă comunica starea curentă a cererii, a comenzii sau a reclamației dvs., pentru a obține informații suplimentare, dacă este cazul sau pentru a vă anunța că trebuie să acționați pentru a vă menține contul în stare activă. 
  • Îmbunătățirea serviciilor. Folosim datele pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor și a sistemelor noastre, inclusiv pentru a adăuga funcții noi și, totodată, pentru a lua decizii informate, folosind analiza totală și business intelligence, toate bazate pe interesul nostru legitim, derivat din libertatea de afaceri și din nevoia de a îmbunătăți serviciile prestate, pentru menținerea competitivității. Pentru a asigura protecția adecvată a drepturilor şi a intereselor dvs., vom folosi date personale anonimizate în vederea îmbunătățirii serviciilor.
 • Protecție, securitate și soluționarea disputelor. Putem prelucra datele și dintr-un interes legitim, care constă în a asigura protecția şi securitatea sistemelor și a clienților noștri, pentru prevenirea şi detectarea fraudelor, rezolvarea litigiilor şi implementarea acordurilor noastre , pe baza interesului legitim.
 • Oferte de marketing.
  • Scrisoarea informativă trimisă prin e-mail (comunicări comerciale)
   • Vă trimitem comunicări comerciale referitoare la produse similare celor cumpărate.
   • Aveți întotdeauna posibilitatea de a refuza aceste comunicări comerciale, folosind link-ul pentru dezabonare din fiecare e-mail. Pentru dezabonare, puteți contacta, de asemenea, direct serviciul nostru clienți sau persoana care răspunde de protecția datelor.
   • În cazul dezabonării de la mesajele comerciale, nu vom mai utiliza datele dvs. electronice de contact în aceste scopuri. Vom reîncepe utilizarea acestora doar dacă vă înscrieți sau dacă le solicitați în mod expres.
  • Ofertele de marketing afișate pot fi selectate pe baza altor informații dobândite despre dvs. în decursul timpului, plecând de la informațiile de contact, de la informațiile demografice, de la produsele preferate şi de la datele privind utilizarea produselor și a paginii noastre Web (cookies, adresa IP, informații furnizate de browser-ul dvs., clicuri, mesajele comerciale afișate, produsele vizitate). Prelucrarea nu este complet automatizată, întrucât aceasta ar avea efecte juridice pentru dvs.
  • Dacă nu sunteți clientul nostru, procesăm datele pe baza acordului dvs.
  • Aveți dreptul să obiectați oricând şi gratuit față de o astfel de prelucrare. Datele de contact sunt furnizate la sfârșitul acestui document.
 • Prelucrarea cookie-urilor din paginile Web operate de www.pisica-neagra.ro
  • În cazul în care activați cookies în browser, procesăm înregistrările comportamentului din cookies-urile plasate pe pagina Web operată de compania Black Cat Studio, în scopul asigurării unei funcționalități mai bune a paginii Web www.pisica-neagra.ro și în scopurile reclamelor pe internet ale companiei Black Cat Studio. Puteți găsi mai multe informații într-un capitol separat al acestui document.

 

1.3.  Transferul datelor personale către terți

Informațiile dvs. personale vor fi transmise unor terți sau vor fi intermediate altfel, numai în cazul în care este necesar pentru îndeplinirea contractului de vânzare, pe baza unui interes legitim sau dacă v-ați exprimat în prealabil acordul.

 • a) filialelor și companiilor procesoare, pentru îndeplinirea contractului de vânzare, în vederea executării proceselor și a practicilor interne
 • b) companiilor emitente de carduri de credit, furnizorilor de servicii de plată pentru procesarea plăților și băncilor, pe baza comenzii dvs., în vederea executării contractului de vânzare
 • c) companiilor de transport, în scopul livrării produselor sau a serviciilor comandate de dvs. și al soluționării reclamațiilor, inclusiv rezilierea contractului
 • d) partenerilor noștri în programele de fidelitate pentru care optați
 • e) altor furnizori de servicii, terților implicați în prelucrarea datelor;
 • f) terților, de exemplu procurorilor și tribunalelor, în scopul recuperării sau al încheierii oricărui contract cu dvs.;
 • g) autorităților publice (de exemplu, poliției)
 • h) terților care efectuează sondaje printre clienți

În cazul în care un terț folosește datele în contextul interesului său legitim, administratorul nu își asumă această responsabilitate. Acest proces este guvernat de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale companiilor și ale persoanelor relevante.

 

2.   Contul clientului și cumpărarea fără înregistrare

 • a) Prin intermediul contului de client, puteți gestiona atât datele cu caracter personal, cât și expedierea buletinelor informative.
 • b) Dacă nu doriți să creați un cont de client pentru cumpărături, puteți cumpăra direct în E-shop, fără înregistrare, fără a fi membru.

3.   Securitatea datelor cu caracter personal și durata stocării acestora

3.1.  Securitatea datelor personale

 • a) Datele dumneavoastră se transmit în formă criptată. Vom folosi sistemul de codificare SSL (secure socket layer). Securizăm pagina noastră Web și celelalte sisteme, prin măsuri tehnice și organizatorice împotriva pierderii și a distrugerii datelor dvs., împotriva accesării acestora de către persoane neautorizate, a modificării sau a difuzării acestora.
 • b) Solicităm prelucrătorilor de date cu care colaborăm să dovedească concordanța sistemelor lor cu regulamentul GDPR.
 • c) Accesul la contul dvs. de client este posibil numai după introducerea parolei personale. În acest context, am dori să vă atenționăm că este absolut necesar să nu divulgați datele dumneavoastră de acces unor terțe persoane, iar, după încheierea sesiunii dvs. în contul de client, să închideți întotdeauna fereastra browser-ului, în special în cazul în care folosiți computerul în comun cu alți utilizatori. www.pisica-neagra.ro nu își asumă responsabilitatea abuzurilor în privința unor parole folosite, cu excepția cazului în care situația a fost cauzată direct de către www.pisica-neagra.ro.

3.2.  Timpul de procesare

Procesăm și stocăm datele cu caracter personal

 • pe o perioadă absolut necesară pentru a asigura toate drepturile şi obligațiile care rezultă din contractul de vânzare, mai precis pe durata comenzii și a perioadei de garanție
 • timp de 1 an după sfârșitul perioadei de garanție, pentru rezolvarea posibilelor dispute
 • pe durata cât Black Cat Studio Srl, în calitate de administrator, este obligat să păstreze informațiile, în conformitate cu reglementările juridice generale. Documentele contabile, de exemplu facturile emise de Black Cat Studio, sunt arhivate conform legii, pe o perioadă de 10 ani de la emiterea acestora.
 • Acordul pentru notificarea privind disponibilitatea mărfurilor rămâne în vigoare pe termenul disponibilității informațiilor trimise, dar nu mai mult de o perioadă de 1 an sau până la revocarea acestuia.
 • Acordul privind ofertele de marketing este valabil timp de 4 ani sau până la revocarea acestuia
 • Revizuiți 6 ani
 • Ajutăm cei 10 ani
 • Comunicare 2 ani
 • Competiții 1 an

În celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecția datelor personale.

4.   Drepturile subiecților datelor

 • a) În cazul în care procesăm datele dvs. personale, puteți solicita gratuit informații privind prelucrarea datelor personale proprii.
 • b) În cazul în care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dvs. personale și contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații, puteți solicita înlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea, ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.
 • c) Dacă doriți să vă exercitați drepturile, contactați responsabilul cu protecția datelor la adresa de e-mail office@pisica-neagra.ro. De asemenea, puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
 • d) Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând doriți. Dacă vă retrageți acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi șterse sau anonimizate; aceste măsuri nu afectează însă datele personale necesare pentru ca www.pisica-neagra.ro să-și poată îndeplini obligațiile legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc și atunci când acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau în cazul în care stocarea datelor dvs. este inadmisibilă, din alte motive prevăzute de legislație.

5.   Pagini Web

5.1.  Cookie

Paginile noastre folosesc așa-numitele cookie, pentru ca oferta noastră să fie relevantă, interesantă şi plăcută pentru dvs. Cookie-urile sunt mici fișiere de text, stocate pe computerul sau pe smartphone-ul dvs. sau pe alt aparat şi care sunt utilizate de browser-ul dvs. Web. Utilizăm cookie-uri în scopuri precum:

 • funcționalitatea corectă a coșului de cumpărături, pentru a finaliza comanda cât mai simplu posibil
 • reamintirea datelor de conectare, astfel încât să nu fie necesar ca acestea să fie introduse în mod repetat
 • personalizarea cât mai bună a paginilor noastre Web, conform cerințelor dumneavoastră, prin monitorizarea vizitelor dvs., a deplasării dvs. pe site și a funcțiilor utilizate
 • monitorizarea reclamelor pe care le vizualizați, pentru a nu vă afișa reclame la produsele care nu vă interesează

Unele cookie-uri pot colecta informații utilizate ulterior de terți și care, de exemplu, suportă în mod direct activitățile noastre promoționale (așa-numitele. „cookie-uri ale terților"). De exemplu, informațiile despre produsele achiziționate pe site-ul nostru pot fi furnizate unei agenții de publicitate, în vederea vizualizării şi a personalizării banner-elor publicitare de pe Internet, care apar pe site-urile pe care le vizualizați. De reținut că nu este posibilă identificarea dvs. pe baza acestor date.

 

5.2.  Utilizarea fișierelor cookie

Cookie-urile utilizate pe site-ul nostru se pot clasifica în două categorii. Cele de scurtă durată, așa-numitele „cookie-uri de sesiune“, sunt șterse de îndată ce părăsiți pagina noastră Web. Cele de lungă durată, așa-numitele „cookie-uri persistente" rămân stocate pe dispozitivul dvs. mult mai mult timp sau până când le ștergeți manual (persistența fișierelor cookie pe dispozitivul dvs. depinde de setarea acestora și de setările browser-ului dvs.).

Cookie-urile poate fi clasificate și după funcționalitate:

 • analitice, care ne ajută să îmbunătățim confortul utilizatorilor pe site-ul nostru, dat fiind că înțelegem cum îl folosesc utilizatorii
 • de conversie, care ne permit analizarea performanțelor diverselor canale de vânzări
 • de urmărire (tracking), care, în combinație cu cele de conversie, ajută la analizarea performanțelor diverselor canale de vânzări
 • de remarketing, folosite pentru a personaliza conținutul reclamelor și a le ținti corect
 • esențiale, importante pentru funcționalitatea de bază a site-ului

5.3.  Refuzarea fișierelor cookies

Setarea utilizării cookie-urilor este inclusă în browserul dvs. de Internet. În setarea implicită, majoritatea browser-elor acceptă automat cookies. Cu ajutorul browser-ului, puteți refuza aceste cookies sau le puteți reduce la anumite tipuri, pe care le selectați special.

Informații despre browsere și setarea preferințelor privind cookie-urile pot fi găsite pe următoarele pagini Web sau în alte fișiere ale browserelor Web

Un instrument eficient pentru gestionarea cookie-urilor este disponibil și pe site-ul http://www.youronlinechoices.com/ro/

5.4.  Link-uri

Site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri Web care sunt practice şi conțin informații utile. Vă rugăm să rețineți că aceste site-uri pot fi deținute și operate de alte companii și organizații, care pot avea alte politici de securitate și de protecție a datelor personale. Compania noastră nu are niciun control în ceea ce privește informațiile, materialele, produsele sau serviciile incluse sau accesibile prin intermediul acestor pagini Web și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acestea.

 

6.   Contactați-ne

Dacă aveți orice fel de întrebări, comentarii și cereri cu privire la aceste Principii, contactați-ne la adresa sau la linia de servicii clienți enumerate în subsolul acestor Principii - sau prin poștă electronică.

Responsabilul cu protecția datelor: office@pisica-neagra.ro

S. C. BLACK CAT STUDIO S.R.L. 

Str, Oituz nr 18, ap 5

Bragadiru, Ilfov

 

Serviciul clienți:office@pisica-neagra.ro 

7.   Valabilitate

Aceste Principii privind protecția datelor personale intră în vigoare la data de 01.05.2018.

 

12. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.pisica-neagra.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.pisica-neagra.ro, va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente.

13. Limitare de responsabilitate

Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

13. Forta majora

www.pisica-neagra.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate, daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de www.pisica-neagra.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

14.Litigii

Orice litigiu aparut intre Utilizatori si www.pisica-neagra.ro va fi rezolvata prin cale amiabila.

15.Dispozitii finale

www.pisica-neagra.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.pisica-neagra.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.